Jul

Kategori: Allmänt

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra jul med mycket god mat och många paket från tomten. Vi har varit borta på rätt många kalas över julen så det har blivit en del julmat. Men det gör mig ingenting för julmaten är det bästa jag vet. Tomten kom även med en del paket. Tyckete det var rätt fullt under granen i år också. På juldagen var vi hos farmor och farfar och firade med släkten. Även där hade tomten varit med klappar.
Den presenten som jag kände mig mest nöjd med att ha gett bort var ett pussel med en bild på mig som Björns pappa fick. Hade även gjort en röd ram runt korten och en text där det stod god jul från mig. Verkligen en lyckad present som verkligen uppskattades. Sedan överraskade jag även familjen med fina almanackor för 2009 som jag hade gjort i datorn med digital scrapbooking. Mycket smidigare att göra och dessutom väldigt roligt.
Innan jul fick jag även knåpat ihop mitt första pop up kort till pappas bror och hans fru som båda har fyllt 50 år. Då jag inte tidigare har gjort pop up kort så tog det sex timmar för mig att få ihop det kortet. Men jag blev väldigt nöjd med det. Det var dessutom väldigt roligt att göra och roligt att ge bort. Så här såg det ut.Nästa vecka kommer vi att åka upp till Stöten med ett par kompisar och deras dotter. Det ska verkligen bli roligt att komma upp och åka lite snowboard.
Hoppas att ni alla får ett gott nytt år.

/Kristina

Jul

Kategori: Allmänt

Det känns konstigt att det redan är jul. Kan inte förstå hur fort denna termin har gått. Tyckte precis att jag började på mitt jobb. Men det som känns mest skönt är att ha kvar samma jobb efter jul och veta ved man ska göra. Jag ska bara jobba på måndag sen är jag ledig fram till den 7 januari så det ska verkligen bli skönt. Det har varit så mycket att stå i den senaste tiden så jag har haft svårt att hinna uppdatera bloggen. Julkortstillverkningen är fortfarande i full gång men idag blev jag klar med de sista. I år blir verkligen alla mina julkort helt olika så det är rätt roligt faktiskt. Här kommer bilder på de sista julkorten för i år.Julen kommer jag att fira med mina föräldrar i Kinna så jag åker hem redan på måndag. Det ska verkligen bli skönt att komma hem lite och bara få koppla av. Över nyår ska vi åka till Stöten med ett annat par och deras dotter. Det ska verkligen bli kul. Jag tycker dessutom att det är rätt skönt att åka iväg just över nyår. Tycker det känns lite överskattat med stora nyårsfester.
Då julkorten är klara håller jag föt tillfället på med två beställningskort som ska vara klara innan jul. Det känns faktiskt roligt att göra något annat än bara julkort.
Hoppas att ni alla får en riktigt god jul och ett gott nytt år.

/Kristina

Lussebullar

Kategori: Allmänt

På fredag är det dags att ha fredagsfika på jobbet. Det är alltid svårt att hitta på vad man ska bjuda på men när det snart nalkas mot jul ville jag göra ett lite juligt fika. Bakade därför lussebullar och saffransskorpor. Som alla säkert vet så brukar jag ha en tendens att misslyckas med det mesta i köket inte minst bak. Men denna gången gick allting verkligen som jag ville. Fick till det perfekt på en gång. Behövde inte ringa mamma och mormor mer än tre gånger. Resultatet blev faktiskt riktigt bra om jag får skryta lite. Här kommer en bild på lussebullarna, visst är de fina.


För övrigt är det som vanligt aningens stressigt. Har varit hemma för magsjuka måndag och tisdag, sedan fotokurs hela onsdagen, på torsdag blir det packa och fixa fikat och på fredag åker vi till Kristianstad direkt efter jobbet. Vi har nämligen blivit medbjudna av Björns familj att bo på hotell, äta julbort och gå på julmarknad. Visst låter det mysigt.

Ha det bra
/Kristina