Helg

Kategori: Allmänt

Så skönt att det äntligen är helg. Kände mig verkligen trött i slutet av veckan. Idag ska jag träffa ett par kompisar på torget och sedan blir det en fika på satan. Sedan ska jag bara en tårta tills imorgon då pysselgänget kommer. Ska även försöka färglägga lite olika motiv så det är klart tills imorn. Det är alltid skönt och då dår man mer gjort imorn. Detta verkcna har jag varit ganska trött så det har inte blivit speciellt mycket pyssel men en sida har jag hunnit med. Blev faktiskt rätt så nöjd med den. Lite annorlunda layout också.


I veckan fick jag ett ryck och anmälde mig till silversmidet igen. Har känt under sommaren att jag faktiskt är rätt så rugen på att börja igen och det var nog meningen också. De hade en plats kvar på söndagar. Vilken tur.

/Kristina

Trasdockor

Kategori: Allmänt

Måste bara visa en bild på de underbara stämplarna som jag köpte från panduro. De heter trasdockor och kostar 119kr.
Det fina är att det finns en hel serie med trasdockor såsom tyg, stockers, wall deco mm.

Bilden har jag kopierat från Panduros hemsida.

Pyssel, pyssel och åter pyssel

Kategori: Allmänt

Det senaste har det blivit extremt mycket pysslande. Är helt fastklistrad vid skrivbordet. Igår var jag även och hämtade panduros nya katalog. Då blir man alltid lite extra pysselsugen. Men jag tyckte inte att det var så mycket nytt som lockade mig. Tycker att deras scrapbookingsaker lämpar sig bäst till en nybörjare. Tyvärr. Köpte iallafall några helt underbara stämplar med trasdockor. Längtar att få sätta tänderna i dem.
Varken jag eller Björn har varit helt i form i veckan och då orkar man inte så mycket annat än att sitta och ta det lugnt. Då passar pyssel alldeles utmärkt.
Har gjort två LO´s i veckan som jag faktiskt känner mig nöjd med. Har väldigt mycket semesterbilder att scrappa fortfarande. Har tillverkat så mycket det senaste att jag snart behöver fylla på med mönstrade papper och en del detaljer. Av de papper som blev över från badsidan så tillverkade jag ett kort. Det gäller att utnyttja så mycket material som möjligt..=)

Till dessa båda LO´s har jag liftat lite från scrapbooking mm.

Hoppas ni får en riktigt trevlig helt

/Kristina

Tavlor

Kategori: Allmänt

Såg ett så roligt tips på någon blog som jag var inne på tror det var Kortmakaren. Där hade de gjort en tavla med bokstäver och siffor. Blev genast sugen på att göra likadana. Givetvis blev inte mina likadana men jag känner mig ändå väldigt nöjd med dem. Problemet är bara att jag itne riktigt vet vad jag ska göra med dem. Kanske ska rama in dem till jobbet. Vi får väl se.


Har fått pippi på att skapa efter olika skisser. Det är väldigt roligt att se hur olika sidorna kan bli fast man har använt samma skiss som någon annan. En väldigt bra skissblogg är Gotsketch (se länkar). Där kan man söka på olika skisser utefter hur många kort man vill använda. De har även kortskisser. Tycker verkligen att ni ska ta er en titt om ni inte redan har gjort det.

/Kristina

Vardag igen

Kategori: Allmänt

Nu har man jobbat en vecka men det känns som en evighet. Har verkligen varit hur trött som helts denna veckan. Jag tycker det känns som att jag inte har haft semester alls. Men men det känns faktiskt rätt så skönt att vara igång igen.

Semestern:
Första veckan spenderade vi i Varberg med mamma och pappa och bara tog det lugnt. Onsdagen var vi i Båstad och kollade på tennis.
Andra veckan så åkte vi till Gotland där vi hade bokat ett lägenhetshotell precis utanför ringmuren. Vi hade strålande sol varje dag vilket gjorde att det kändes som en utlandssemester. På Gotland åkte vi två dagar runt ön och stannade till på diverse sevärdheter. Sedan vandrade vi runt ringmuren en dag, varf på stranden med mera. Verkligen en underbar semester.  När vi åkte hem så sa vi att vi skulle boka igen till nåsta år. Verkligen en ö att rekomendera.
Tredje veckan så åkte vi till Tanumstrand med Björns mamma och pappa och Anders. De hade hyrt en stuga där. Även där gjorde vi dagsutflykter till Smögen och Kungshamn och uppåt Svinesund med mera. Vi hade det hur mysigt som helst.
Sista veckan åkte vi åter igen till Varberg. Vi gjorde inte så mycket utan bara tåg det lugnt.
Under hela semesterna hade vi med cyklarna på taket vilket verkligen var roligt. Vi har cyklat en hel del speciellt på Gotland.
Under semesterna tror jag att vi har tagit ca 1000 kort som man bara väntar på att få sätta tänderna i. Har hunnit göra en Lo´s och ett kort faktiskt. Tycker att det blev lite annorlunda och inte precis i mina vanliga färger. Men jag känner mig väldigt nöjd ändå


Under semestern har jag haft pippi på att sticka. Köpte stickor och garn första veckan och sedan var jag helt fast. Verkligen en rolig avkoppling. Har stickat en skarf och en mössa som jag blev hur nöjd med som helst. Ska försöka ta kort på den så ni kan få se.

/Kristina