Julafton

Kategori: Allmänt

God Jul och Gott Nytt År från mig till er alla.

Mer julkort

Kategori: Allmänt

Julkortstillverkningen är fortfarande i full gång. Det är många julkort och julklappar som ska göras klara.
Skulle önska att man kunde vara ledig en vecka innan jul så man hann göra klart allt men men jag får lägga in en högre växel denna veckan för att bli klar./Kristina

Datorproblem

Kategori: Allmänt

Som jag har sagt tidigare gick min dator sönder för ett tag sedan. Det är väldigt irriternde att inte ha någon dator men nu nu har jag beslutat mig för att köpa en ny. Det är inget lätt beslut det finns ju så många som verkar bra. Någon som kan ge mig ett bra tips. Funderar på en dell. Vad tycker ni?

/Kristina

Kändisfrissan

Kategori: Allmänt

Blev lite sugen på att göra en egen kändisfrissa. Såg på Paradises blogg. Tyckte verkligen inte att jag passade i någon av de frisyrerna. Vad tycker ni? 


Om du vill göra en egen kändisfrisyr kolla på Veckorevyns hemsida.

I helgen har vi haft besök av Helena pch Peter. Det har verkligen varit hur roligt som helst. I fredags var vi på stan hela eftermiddagen och igår var vi först lite på stan och sedan var vi på relaxen på Rosenlundsbadet. Det var verkligen hur skönt som helst. Kände mig helt avslappnad n är vi kom hem. På kvällen lagade vi gåd middag och hyrde film. Verkligen en mysig helg.
Nu känner jag snart att jag börjar bli klar med alla mina julklappar. Det är rätt skönt. Har även köpt mig en fin julklänning till alla fester som är i jul. Längtar.

Hoppas niu har haft en bra helg

/Kristina