Pysselträff

Kategori: Allmänt

I söndags var jag på pysselträff hos Petra. Verkligen hur mysigt som helst och ett stort tack till Petra för all got mat och fika. Vi körde igång klockan 11 på morgonen och jag tror jag var hemma runt 7 på kvällen. Snacka om en heldag. Men jag tycker inte att man hinner så mycket på en hel dag. Jag gjorde två kort och en scrapsida men blev faktiskt väldigt nöjd med dem. Precis mina färger.

Papprena kommer från Scenic Route. Stämplen på kortet lånade jag av en kompis men jag tror den är från Tingtura design. Får väl se vem som blir den lyckligt lottade att få kortet på födelsedagen.

För övrigt så händer det inte så mycket. Som vanligt en rätt fullspäckad vecka men men. Till helgen ska vi hem till ett par kompisar så det är roligt att ha något att se fram emot under veckorna.

/Kristina

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Efter att ha haft semester torsdag och fredag förra veckan känner jag mig återställd efter allt. Vi åkte upp till Tandådalen för att åka skidor. Hela helgen hade vi strålande sol och backarna var kanonfina. Verkligen en toppensemester. Otur var att mamma trillade i lägenheten och slog sig så i ryggen att hon inte kunde åka. Tyckte verkligen synd om henne.

Alla hjärtans dag hade vi tänkt "fira" lite förra helgen med att gå på relaxen på Rosenlundsbadet och gå ut och äta men efter jag blev sjuk fick vi skjuta fram det. Meden som spar han har så nu ska vi försöka gå ut i helgen istället. Det ska verkligen bli mysigt.
Fick en beställning på tre alla hjärtans kort. Tycker det är roligt när man får fria hänjder att göra vad man vill. Så här blev korten./Kristina

Magsjuka

Kategori: Allmänt

I slutet av veckan började jag känna mig rätt återställd igen efter influensan. I torsdags skulle jag upp till Rosenlundsbadet och träna. Kände att jag började bli lite konstig när jag hade tränat en stund. Sedan började jag må illa och bli helt yr. Jag och Helena skulle träffa Björn och hennas kille på Maxi för att handla men vi fick åka hem istället. Sedan blev jag magsjuk på vägen hem, verkligen inte kul. Känner mig fortfarande helt matt i hela kroppen men börjar så smått få tillbaka lite ork. Nu hoppas jag på att få vara frisk ett tag iallafall.

På onsdag åker vi upp till Sälen. Det ska verkligen bli skönt med skidsemester och bara koppla av tillsammans med familjen. Det känns dock inbte som jag har varit på jobbet så mycket sen jul, har ju mest varit sjuk och nu ska jag ha semester. Men det känns iallafall välbehövligt så jag kan ta igen mig lite.

Ha det bra
/Kristina

Vattengympa och mer pyssel

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag känna mig nästan helt återtställd igen. Är bara lite täppt i näsan men det är ingen fara. Har den senaste tiden haft ett sådant sug efter attr pyssla. Satt lite i helgen och scrappade med bilderna från jul. Det blev en nekel sida men jag blev väldigt nöjd med den ändå. Mitt nya favoritmärke på papper är numera Scenic Route. Tycker verkligen att de gör fina papper och detaljer. Papprena är precis i min stil färgglada och matchar ihop. Dock är det märket lite svårt att få tag på, Kanske hittar nu på mässan.

Innan jag blev sjuk började jag på vattengympa på Rosenlundsbadet. Det var verkligen hur skönt som helst och bra träning var det också. Tror det är en sådan aktivitet som passar alla. Man kan ta ut sig så mycket som man själv orkar och vill. En bra träningsform för mig.

/Kristina