Semester

Kategori: Allmänt

Nu är det bara två dagar kvar att jobba sen ska jag ha fyra veckors semester. Det ska bli helt underbart då jag och Björn inte har haft alls mycket semester ihop innan. Och det bästa av allt är att man faktiskt får lön också. På torsdag efter jobbet åker vi till Varberg där vi ska vara en vecka. Det kommer att bli lite småutflykter därifrån. Vi ska till Båstad på tennis en dag mm.
Efter att ha varit i Varberg en vecka åker vi hem en sväng för att packa innan vi åker till Gotland en vecka. Vi hade från början tänkt att ta en utlandsresa men sadlade om helt och bokade på Gotland istället. Vi bokade ett lägenhetshotell mitt i Visby så det ska bli mysigt. Det var väldigt längesedan jag var på Gotland så det ska bli roligt att åka dit igen.
När vi kommer tillbaka från Gotland ska vi vara i Varberg de sista två veckorna och jag tror det kommer bli några småutflykter då också. Det är skönt att inte ha allt för späckat schema utan ta dagarne lite som de kommer.
Så under de kommande veckorna kommer det även att vara semesteruppehåll här på bloggen. Men innan dess tänkte jag passa på att visa lite kort och Lo´s som jag har gjort. Även här har jag försökt fröbruka lite material som har blivit över.

.

Nu önskar jag er alla en riktigt skön sommar.

/Kristina

Kommentarer

  • Sara säger:

    Hej där!

    Ville bara kolla med dig...vilken av specialpedagogik- specialiseringarna gick du? den soc/emotionella eller sve/ma???

    Hoppas du har haft en underbar sommar

    //Sara

    2009-07-31 | 15:39:44
    Bloggadress: http://sarabjersgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här: