Lördag

Kategori: Allmänt

Igår var en riktig mysdag. Vi sov lite längre och åt frukost i lugn och ro. Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte ner till stan. Vi gick länge på stan och bara kollade läget vilket inte händer så ofta annars. Björn inhandlade både shorts, två pike tröjor och två t-shirt. Riktigt snyggt faksitkt. Själv köpte jag en kjol på MQ som jag blev förälskad i direkt.

Snygg eller hur?
Hittade även ett par skor på Vagabond. Behövde verkligen ett par vardagsskor. Lite opraktiskt med vita kanske men de var så snygga.

Efter stan åkte vi hem och grillade kycklingfile och gjorde en god sallad med bulgur. På kvällen gjorde vi oss iordning och gick ner på Rix fm festivalen. Vi lyssnade lite och sedan gick vi och fikade innan vi gick hem. Verkligen en mysig dag bara jag och Björn. Man behöver sådanna dagar ibland.
Idag ska jag på pysselträff till Anna vilket som vanligt ska bli väldigt roligt.

/Kristina

Kort i massor

Kategori: Allmänt

Igår var jag på Hildas rum på scrapträff. Satt verkligen hela fredagen och målade motiv och valde papper för att så mycket som möjligt skulle vara klart till träffen. Det var ett väldigt smidigt sätt då man fick mer gjort på träffen. Fick klart en hel del kort faktiskt. Jag älskar verkligen vårfärgerna så alla kort blev i de färgerna men med lite olika layout. 


I fredags kväll satt jag och budade lite på tradera. Vann faktiskt två stansar till Quickutz för 36 kronor och då var frakten inräknad också. Känner mig faktiskt väldigt nöjd. Men man får mog passa sig och inte buda för mycket även om det är billigt.

/Kristina

Scrapliftat

Kategori: Allmänt

Korten som jag redigerade i photoshop förra veckan har jag äntligen gjort en sida med. Såg för längesedan en likvärdig sida i en tidning och blev så sugen på att göra en likadan. När mitt alster var klart upptäckte jag att den inte såg alls lika ut som i tidningen. Detta blev jag väldigt glad för då detta kändes mer som min egen stil. Men men lite scrapliftad är denna sida ändå. Så här blev den.


För övrigt så är det en rätt hektiskt period nu. Har inte varit hemma en enda kväll denna veckan. Har varit så mycket på jobbet. Men nästa vecka ska jag vara ledig både torsdag och fredag. det ska verkligen bli skönt. Tänkte åka ner till Varberg.
På lördag ska jag på scrapträff till Hildas rum. Det ska bli riktigt roligt att börja använde de nya stämplarna som jag köpte på Magnolia förra helgen.

/Kristina

Vart tog kronan vägen?

Kategori: Allmänt

Fick höra en riktig kluring igår. Tror att jag har hört den innan men nu kan jag inte alls komma på svaret. Är det någon som vet så snälla hjälp mig. Denna historia kanske är gammal men ändå väldigt klurig så om någon vet svaret så är jag tacksam.

Tre herrar checkade in på stadshotellet. Rummet kostar 25 kronor. De ger en tia var till pickolon som springer ner till Portiern och hämtar växel. Han kommer tillbaks med 5 enkronor. Han får två kronor i dricks och ger herrarna en krona per person tillbaka. Alltså har herrarna betalt 9 kronor var. 9x3=27 plus 2 kronor i dricks blir 29 kronor. Vart tog den 30 kronan vögen.

/Kristina

Pysseltripp till Borås

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i Borås med mina pysselvänner och två barn. Vi hade verkligen jättetrevligt. Vi åkte redan 8.30 i morses och sedan kom vi till Borås ca 10.00. Först gjorde vi ett stopp på Forma Hantverk. Jag gillar verkligen deras stämplar och egendesignade papper. Jag som är galet förtjust i julen köpte redan nu lite julpapper som jag blev helt kär i. Jag fastnade för två blomstämplar men sen blev jag osäker på om jag redan hade de hemma. Kunde verkligen inte komma ihåg. Då kan man snacka om att ha för mycket saker men men jag köpte dem iallafall och när jag kom hem visade det sig att jag inte hade dem. Vilken tur.
Sedan åkte vi vidare till Magnolia. Där hittar man alltid massa fina saker. De hade dock inte några de nya stämplarna som jag absolut ville ha. Sedan hade de en hel låda med stämplar för 10 kronor styck. Gissa om vi fyndade mycket gamla stämplar där. När vi sedan tittade lite visade det sig att de hade ett helt bord med halva reapriset. Vilken lycka men det tenderar även i att bli en del impulsköp bara för att det är billigt.
Nu är man bara sugen på att börja pyssla med allt nytt. Får se vad jag hinner imorn.

/Kristina

Helgens äventyr

Kategori: Allmänt

Så var det en ny vecka igen. Jag kan inte fatta vart helgerna tar vägen, tycker de går alldeles för fort. Och nu har det dessutom varit en extra dag. Men helgen har iallafall varit bra.
Fredag: Vi tog det bara lugnt och grillade lite på kvällen.
Lördag: Vi åkte först till Halmstad för att för att hämta upp Helena och Peter. Sedan åkte vi vidare till Helsingborg och tog där färjan över till Helsingör. Väl framme där så gick vi mest omkring och strosade. Kan ni tänka er att vi åkte därifrån utan att ha handlat en enda spritflaska. Jag handlade endast lite småplock till jobbet. På vägen hem åkte vi förbi Ittala autlet i Höganäs. Sedan gjorde vi trerätters till kvällen med Helena och Peter.
Söndag: Vi tog det lugnt på förmiddagen och sedan åkte vi så smått hemåt. Vi stannade till i Ullared på Panduro autlet och sedan MQ autlet. Som ni förstår så har det blivit en del autlets i helgen men det är ju alltid roligt. Panduro var särskilt en höjdare och där fyndade jag en del saker.
Förra veckan färdigställde jag två sidor till mitt album. Blev inte helt nöjd mendet får duga så. Man kan ju inte pilla hur länge som helst med samma LO.

Förra veckan grejade jag även en del med kursen digital bildbehandling som jag går. Tyckte att jag fick till rätt så coola kort. Tänte använda de till en sida i mitt album som jag fick ett tips av för längesedan. Fråga inte hur jag har gjort för jag kommer säkert inte att kunna göra om det.


/Kristina