Husägare

Kategori: Allmänt

Ber om ursäkt över att jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen. Det har vairt lite mycket annat i mitt huvud under en period.
Under hösten så har vi varit lite upptagna med att kolla på olika hus. Jag har varit extremt nervös men till slut så hittade vi vårat drömhus. Vi gick in genom dörren och kollade på varandra och konstaterade att detta ville vi köpa. Så vi kollade på det förra fredagen och på måndagen skrev vi på alla papper. Så nu är man husägare. Den 1 februari flyttar vi till Huskvarna.Har tyvärr inga bilder på huset att visa ännu. Allt gick så snabbt att jag inte hann ta några egna bilder. Så nu komemr jag äntligen att få mitt efterlängtade pysselrum. Det var mitt enda krav när vi letade hus. Huset är på 190 kvadrat så det borde ju finnas plats för ett stort pysselrum.
Förra helgen var jag på Stämpel och Scrapmässa i Göteborg med några kompisar. Vi hade verkligen en jätte trevlig dag. Mycket nyheter inhandlade jag också. Nu gäller det bara att få tid till att göra något med dem också. Snart är det dax att börja med julkorten...längtar.
Idag ska jag äntligen gå på silversmidet igen. Det har inte varit högst prioriterat det senaste så jag känner att jag ligger lite back. Det ska bli roligt att komma igång med det igen.

Hoppas allt är bra med er

/Kristina

Blandat

Kategori: Allmänt

I helgen var vi i Varberg tillsammans vilket var otroligt mysigt. Det var verkligen mysigt att åka ner så här på hösten. I lördags tog vi en heldag i Göteborg. Det blev en hel del höstnya kläder inhandlade. Höstens färg verkar verklgien vara lila så det blev en top och en klänning i lila.
För övrigt så har jag inte hunnit pyssla så mycket då det har varit väldigt mycket annat runt omkring. Men här kommer två gamla kort som jag inte har hunnit lägga ut innan. Båda dessa kort var beställningskort.

Papprena till Alf kortet kommer från Hildas rum. Visst är de helt underbara. I helgen ska jag på Kortmakarens mässa i Göteborg med Lene. Ska verkligen bli roligt. Behöver handla lite nya papper och detaljer. 

/Kristina

Lite kort

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen som jag uppdaterade med pyssel här på bloggen. I helge blev det en hel del pyssel både lördag och söndag. Fick faktiskt en del kort gjorda vilket kändes skönt då några av dem var beställda.
Igår när jag tittade i brevlådan så hade det kommit två paket. Dels ett från ebay. Beställde det nya quickutz alfabetet Zelda och så fick jag dessutom en dies på köpet. Vilken lycka. Sedan kom det ett paket från Scraplagret med diverse stämplar och blommor. Av dem fick jag en lite godispåse med diverse saker. Snacka om bra service. Kommer definitivt att beställa av dem igen.
För övrigt så håller jag på med lite födelsedagspresenter både till mamma och till mormor som har fyllt år. Får väl visa de här om ett tag efter de har fått dem.

På desse kort har jag använt en mina nya favorit stämplar från The greeting farm. Visst är de underbara.

För ett tag sedan så köpte jag de nya trasdockstämplarna på Panduro. Blev helt kär i dem. Tycker verkligen att de är helt underbara.

/Kristina