Blandat

Kategori: Allmänt

Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen det sista. Denna veckan har det varit väldigt mycket på jobbet. Nu är det dock lite lugnare. Har hunnit göra väldigt mycket i helgen så jag känner mig faktiskt nöjd. Kände att jag låg lite back med allt som skulle göras. Igår städade jag hela huset, var på friskis, tvättade, var på A6 med Björn, pluggade, gjorde klart två kort och fixade mysmat. Kände mig helt klart nöjd på kvällen. Idag har jag hittills gjort fyra kort, strykit all tvätt, gjort fem armband och två halsband och städat lite i pysselrummet. I eftermiddag ska jag på silversmidet så det är full rulle även idag. Här är det kort som har tillverkats i helgen. Lite alla hjärtans tema.


Här kommer även lite bilder p vardagsrummet uppe. Är någorlunda klara med det nu. Lite småpyssel kvar även där men man måste känna efter lite innan man bara handlar.

Hoppas att eran helg har varit bra

/Kristina

Vardagsrummet

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder på vardagsrummet. Börjar väl känna oss rätt så klara med det nu. Lite småpyssel kvar bara men men.
Före


Efter

För övrigt så ska jag till Anna på pysselträff idag. Det var ett tag sen så det ska verkligen bli roligt. Är väldigt pysselsugen. Ska försöka få gjort lite alla hjärtans kort. Har haft lite svårt att finna inspiration men hoppas den kommer tillbaka snart. Det är så irriterande när man inte blir nöjd med något som man gör.

På onsdg åker jag uppå en sväng till Sälen till mamma och pappa. Det ska bli riktigt roligt att få åka lite snowboard. Dessutom åker min syster med så då slipper jag åka bussen själv. Det blir lätt lite långtråkigt annars.

Går handliedarutbildning på HLK denna terminen också så det är en del att göra med den. Jag har blivit väldigt bra på att skjuta upp uppgifterna till slutet men igår tog jag mig i kragen och gjorde klart uppgiften. Känns väldigt skönt nu när man ska åka iväg att inteha något som hänger över en.
Sen ska jag även gå PIM 4 som är fortsättning på en datautbildning som vi har gått på jobbet så det är en del att göra med den också. Men det ska faktiskt bli rätt så roligt.

/Kristina

Fler bilder

Kategori: Allmänt

Här kommer lite fler bilder på huset. Börjar även bli någorlunda klara med köket. Från början var vi helt bestämda över att måla om den röda väggen i köket men alla som har varit här har tyckt att det varit så fint så nu har vi beslutat att ha kvar det iallafall ett tag tills vi har bott in oss lite. Så här ser iallafall köket ut.

Innan

Så här ser köket ut nu när allt är klart. Det är lite mer saker som ska ordnas men i det stora hela är det klart. Känner mig faktiskt väldigt nöjd, speciellt med gardinerna. Tyckte de blev pricken över i;t.

Det var alla bilder för idag.

/Kristina

Äntligen lite uppdatering

Kategori: Allmänt

Nu var det verkligen längesedan som jag uppdaterade bloggen. Skäms. Det har varit väldigt stressigt sedan jul med allt kring flytten. Nu börjar vi komma iordning tycker jag allt. Har världens snällaste och bästa föräldrar som har varit här en hel vecka och hjälpt oss med att måla, sy gardiner med mera. Är supertacksam för all hjälp. Själv har jag hjälpt till att sy, beställa möbler, handla saker, skruva ihop möbler med mera med mera så min vecka har varit rätt så fullspäckad kan man säga. Men nu känner vi oss väldigt nöjda. Misstänker att många är sugna på att se lite bilder på huset. Här kommer bilder på själva huset. Har varit lite svårt att ta då det är väldigt mycket snö runt huset. Skulle skotta lite snö på taket av växthuset och jag sjönk ner till knäna i snön.


Det var bilderna på huset så långt. Sen kommer det bästa med huset nämligen pysselrummet. Har alltid önskat mig ett eget pysselrum så jag har lagt rätt mycket krut på det men nu är det nästan precis som jag alltid har föreställt mig. Är verkligen supernöjd. Skuttar runt av lycka. Det saknas lite saker i fönstret och lite alster som jag har gjort men annars är det klart.

Pappa tyckte det var trevligt om pysselrummet var iordning så han har målat både tak och väggar och Björn har hjälpt till att sätta upp alla hyllor och skrivbord precis som jag ville ha det. Nu gäller det bara att börja skapa i rummet men det lär väl inte bli svårt att finna inspiration när man har ett helt rum fullt med saker.
Nu har jag visat det bästa med huset sen kommer givetvis fler bilder på övriga huset också=)

Kram på er alla

/Kristina