GI mat

Kategori: Allmänt

Förra måndagen började jag äta GI mat. Första dagarna trodde jag aldrig att jag skulle klara det men sen gick det bättre. Man äter ju ändå sig mätt vilket är bra för annars tror jag inte att jag hade klarat det. Jag börjar faktiskt tycka att det är rätt gott. Här kommer bild på två rätter som jag har lagat i veckan. 
              
Tacco burgare med sallad            Laxburgare med sallad
och cashewnötter

Båda var faktiskt riktigt goda. Tror faktiskt att jag har gått ner lite i vikt också. Typ 2 kg på en vecka. Har ingen våg men har vägt mig på en äldre våg på jobbet så det stämmer väl ungefär. Hoppas denna veckan ska gå lika bra som den förra. Nu ska jag dessutom börja träna lite mer i veckan. Joga i morgon och sedan friskis någon annan dag. Sen ska jag försöka gå lite mer än vad jag gjorde förra veckan. Hoppas det ska gå bra.

/Kristina

Flyttröra

Kategori: Allmänt

Nu är packningen i full gång. Det är skönt att börja i tid så man hinner rensa ordentligt och kolla över vad man vill ha. Dock är det väldigt mycket som jag fortfarande vill ha och väldigt lite som jag gör mig av med. Mem men det arvet skyller jag helt på mamma som är en specialist på att hamstra. Ibland kan det dock vara bra att va en hamster för mycket av det som man har sparat kan bli användbart igen.
Så här ser det ut hemma hos mig just nu. Flyttlåderna börjar dessutom snart bli fulla (inte bra då jag har mycket mer att packa).


I morgon ska jag på pysselträff till Camilla. Så skönt att komma bort från all röra ett tag.

/Kristina

Nytt År

Kategori: Allmänt

2009 avslutades bra och det nya tycker jag har börjat riktigt bra. Tror 2010 kommer bli ett kanonår. Känner det på mig. Nyår firades i Kinna med vännerna och massa god mat. Fyrarätters var det på menyn. Linnea ansvarade för menyn med vissa ändringar från mig och Björn. Så här såg menyn ut:

  • Till förrätt åt vi olika små snittar
  • Till varmrätt åt vi oxfile med rotfruktsterrin och svampknyten och rödvinssås
  • Den första efterrätten bestog av hallonpannacotta med björnbärssås och kex
  • Sedan serversde vi chokladfondy med massa frukter och både vit och mörk choklad

Verkligen en bra start på det nya året.
Här kommer förresten en bild från nyår.


För övrigt så är det snart dax att börja packa. Nu är det mindre än tre veckor kvar till flytten och jag har inte packat en pinal ännu så nu måste jag ta mig i kragen.
Det är även mycket som ska planeras med färg, möbler mm.


Gott nytt år till er alla
/Kristina