Cupcake

Kategori: Allmänt

Har bakat cupcake hela veckan till fredagsfikat på jobbet. Det tog lite tid att baka dem men de var väldigt uppskattade så det var helt klart värt besväret. Tycker dessutom att det är väldigt roligt att baka när man ka bjuda på det. Är själv inte så förtjust i kakor.

I morgon ska jag på pysselträff hos Lene så det ska bli superroligt. Det var ju ett tag sen vi sågs. Håller på att förbereda inför det lite. Det är skönt att ha lite halvfärdigt så man slipper ta med allt för mycket saker.

/Kristina

Mer kort

Kategori: Allmänt

Har börjat få riktigt bra känslor i det nya rummet och massproducerar kort. Har gjort tre kort i veckan med de nya papprena från Hildas Rum. Helt underbara faktiskt.

För övrigt så har helgen varit lugn. Låg nerbäddad hela dagen igår och hade ont i magen och mådde illa men idag är det bättre.

Hoppas eran helg har varit bra

/Kristina

Nya inköp

Kategori: Allmänt

Idag var jag på Hildas Rum och inhandlade lite av de nya papprena. Helt underbara precis i min smak. Kolla in hildasrum.se tror hon lägger upp de nya papprena snart i butiken. Passade även på att göra en inpulsbeställning på en Epic Six. Tyckte att jag var i behov av en sådan..=) Jag som inte har så mycket pysselsaker innan.
Ska genast sätta mig ner och skapa ned de nya papprena. 

/Kristina