Rosenlundsbadet 2011-08-29

Kategori: Allmänt

Igår var vi med Sigrid på relaxen på Rosenlundsbadet. Det var en helt otroligt lyckad eftermiddag. Sigrid bara älskade det. Hon plaskade i vattnet och skrattade och pratade hela tiden. När vi kom hem var hon helt slut och hade helt skrynklig babyhud. Så mysigt.


Den senaste tiden har jag varit helt fastklistrad i pysselrummet. Har gått flera kurser om mixed media. http://christytomlinson.typepad.com/christytomlinson/ Christy som har kurserna är bara helt underbar. Så många skratt får man och hela min skapande process har utvecklats enormt. Känner mig så kreativ och lycklig. Detta är precis det jag vill göra lååååång tid framöver.
Håll utkik i Hildas Rum bloggen eller på hemsidan. Det kommer komma kurser i höst.

Här kommer en Lo som jag gjorde för ett tag sen med Crates papper. Nöjd blev jag med denna enkla sida som inte tid flera dagar att göra. Lite skönt ibland att bara göra något lite mer enklare projekt.


/Kristina

Mixed media art

Kategori: Allmänt

Kursen som jag nåmnde i förra inlägget heter She art workshop. Denna teknik kallas mixed media art och det känns som det är det nyaste inom pysslingen. Man använder verkligen helt andra material än vad man brukar när man scrappar. Håll utkik på Hildas Rum under hösten. Kommer troligtvis bli en kurs i denna teknik. Det kan man ju bara inte missa.
Här kommer två sidor som jag har gjort med denna teknik. Är verkligen hur nöjd som helst med dessa.


Även tre canvastavlor som jag gjorde under kursen.


Missa inte höstens händelse. Den 1 oktober är det dags för Vätterscrappen i Tenhult. Anmäl er på www.hildasrum.se  Det kommer att bli massa pyssel, god mat, demos, tävlingar, shopping mm. Ser fram emot detta jättemycket.

Det var allt från nu

/Kristina

Sommaren

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte riktigt hunnit med under sommaren. Sammanlagt tror jag vi var hemma en vecka av 7½ som Björn var ledig. Så skönt har det varit. Mestadels har vi varit i Varberg men även en del i Båstad. Tiden går alldeles för fort och nu känns det plötsligt som höst vissa dagar.
Sigrid har vuxit en massa under sommaren och är inte längre en liten tjej. Hon har börjat skratta, äta mat, åla sig fram ,vända sig mm. Mammas lilla tjej vad stor du har blivit redan.

De senaste två veckorna har jag mest tillbringat i pysselrummet. Har gått en helt underbar nätkurs. She art workshop. Så fantastiskt roligt. Känner att jag verkligen har blivit så mycket mer kreativ och tänker lite i andra banor när jag scrappar. Mer om det i nästa inlägg.

/Kristina