Pyjamas gris

Kategori: Allmänt

Gjorde färdigt en sida till på morgonen medan Sigrid sov. Har målat med Gesso i bakgrunden och så fick jag iden på Lektyg och Hantverks blogg att fästa silkespapper med decopagelim på sidan. En annorlunda och rolig effekt.
Papprena är från Teresa Collins.


Trevlig helg
/Kristina

Roliga miner

Kategori: Allmänt

Här kommer min Lo som jag gjorde med korten från förra inlägget. Tyckte att den sidan blev väldigt bra faktiskt. När man kommer igång och gör flera sidor på ett litet tag så tycker jag att man kommer in i det och blir mer nöjd. Nu har jag ju massproducerat det sista och då har jag blivit väldans nöjd. Fler projekt kommer inom kort.


För övrigt så ska vi hälsa på mamma och pappa idag. Ska bli så mysigt.

/Kristina

Nytt DT projekt

Kategori: Allmänt

Förra veckan fick jag ett helt underbart DT kit från Hildas Rum. Nya serien från Echo Park paper. Så underbara papper och detaljer. Började genast skapa. Så håll utkik i Hildas Rum bloggen så kommer det snart lite nyheter.

Idag är det riktit skitväder så det blir en perfekt dag för pyssel. Är så inne i mina scrapsidor nu så sysslorna i hemmet får vänta ett tag...=)

Häromdagen tog Björn helt underbara bilder på lillan. Dock med sin iphone så lite dålig bild är det men jag bara älskar dessa bilder ändå.

Skrev ut och scrappade med dem direkt. Bild kommer senare.

/Kristina

Dagens bild 2011-05-18

Kategori: Allmänt

Sigrid låg i soffan och var lite missnöjd igår kväll. Björn satte skallran som hon fått av moster i handen och sedan roade hon sig med den i säkert en halvtimme. Ibland hände det att hon slog sig i huvudet men hon verkade inte särskilt ledsen för det. Så söt.

Det är så otroligt mysigt att bara få vara hemma med denna underbara lilla tjej. Är verkligen lyckligt lottad.
Idag väntas besök av goaste Petra. Så mysigt med lita fikagäster ibland. Och då får man ju en anledning att fika själv också fast jag absolut inte borde. Måste gå ner mina mammakilon helst innan sommaren. Vi får väl se hur det går med det.

/Kristina

Dagens bild 2011-05-16

Kategori: Allmänt

Tyckte Sigrid var så himla fin i sin nya pyjamas. Var tvungen att fotografera henne i den.

Har även gjort en ny Lo. Den har legat halvfärdig länge då jag inte varit helt nöjd men nu bestämde jag mig för att den är klar. Är väl inte helt nöjd men jag orkade inte mer.

Håller för fullt på med diverse kort, student, dop, konfirmation, bröllop mm. Det är alltid mycket innan sommaren men det är rätt roligt att göra kort till speciella tillfällen.

/Kristina

Sigrids första skor

Kategori: Allmänt

Kunde verkligen inte motstå dessa små underbara Converseskor. Lite för stora ännu men snart plir de perfekta till henne. Slog till på ett par i vitt skinn så att hon inte ska slita ut dem...=)
Är faktiskt väldigt nöjd med mitt inköp.


Har även gjort en Lo med papper som jag har sparat väldigt länge. Så nu var dewt på tiden att de användes.

Har en hel massa kortbeställningar till olika tillfällen student, konfirmation, dop mm. Mamma mailade en hel lista så nu måste jag få tummen ur och börja. Tiden går ju bara så fort. Känns inte som man hinner med så mycket på en dag. Vart tog den effektiva jag vägen?

/Kristina

2 kort

Kategori: Allmänt

Har gjort två nya kort som är typ brahakort. Det första har jag sprayat med minimister i bakgrunden och satt diverse blommor som jag fått över på kortet. Bladen är utstansade med QK. Textstämpeln är från Hildas Rum.
 
Bilden blev inte helt bra på detta kort men orkade inte ta om. Har för första gången använt spillpapper. Är väldigt dålig på det men nu ska jag verkligen försöka bli av med lite spillbitar. Man samlar ju på sig så väldigt mycket.


Helgen blir ganska lugn med ett besök på Jensen på lördag. Laddar för en trerättersmeny med mjukglassbuffe. Så himla gott. Sen blir det väl att fixa lite i trädgården och försöka måla färdigt trädgårdsmöblerna.

/Kristina

Jag vann

Kategori: Allmänt

Innan påsk deltog jag i en tävling som lektyg och hantverk anordnade. Jag skrev om det i ett tidigare inlägg. Nu är tävlingen avgjord och jag vann. Är väldigt nöjd faktiskt, det hade jag aldrig trott. Inte för att det var så många tävlande men de andra bidragen var också superfina. Kolla in www.lektygochhantverk.blogg.se för att se de andra bidragen. Det jag vann var ett kit från Teresa Collins. Så passande då jag älskar henner papper och detaljer. Och så det vinnande bidraget.


Så glad

/Kristina