Lo: Det finns ögonblick.....

Kategori: Allmänt

Till de denna lo har jag använt papper samt detaljer från crates pretty party. De små bokstäverna är från lily bee. Sen har jag använt sprinklers från october afternoon.


/Kristina

Lo: In your own thoughts

Kategori: Allmänt

Det blev en till sida i helgen som jag blev väldigt nöjd med. Herregud vad är det som händer. Jag är nöjd med två sidor på raken...=)


Papper från lily bee design samt detaljer från pink paislee.

/Kristina

Lo: Sova middag med pappa

Kategori: Allmänt

Lite pysslat har det blivit det senaste med. Känner att jag är på banan igen. Har haft lite svårt att komma igång efter semestern men nu känns det som inspirationen kommit tillbaka igen.
På pysselfronten händer det en hel del nytt för mig och detta kommer absolut att bli en spännande höst med många nya utmaningar...=)

Jag som vanligtvis inte brukar bli nöjd med sidor som är så lite färg påså måste jag säga att denna är min absoluta favorit just nu. Är riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Bilden är också helt underbar på mina älsklingar.

Kram på er
/Kristina

Inskolning

Kategori: Allmänt

I två veckor nu har Björn skolat in Sigrid hos dagmamma. Det har verkligen gått hur bra som helst. Så gullig är dagmamman och vi är verkligen så nöjda. Men ändå så är det lite jobbigt att behöva lämna henne. Tror det är mest jobbigt för mig. Men jag ska jobba 80&% så det känns ju bra att hon slipper vara där helt fulla dagar. Sen kommer hon vara ledig nästan alla fredagar med farmor eller mormor. De är så gulliga som ställer upp det är guld värt.
Så imorn blir det att lämna henne redan vid sjusnåret. Vi som gillar att ligga i sängen och dra oss. Hur ska det gå.

/Kristina

Lo: Snickar tjej

Kategori: Allmänt

Sigrid hjälpte morfar att snickra i somras. Denna lo är gjord med endast ett papper från crate pretty party tror jag serien heter. Jag brukar ju vanligtvis ha massa olika papper på mina sidor så det känns nästan lite konstigt att bara ha använt ett...=)


Alla detaljer är också från crate. Blev faktiskt väldigt nöjd med denna sidan.

Nu när Hildas Rum har lagt ner har jag inget DT uppdrag mer vilket känns väldigt tråkigt. Har verkligen tyckt det var roligt och utmanande för mig. Hoppas det dyker upp något nytt snart...=)

För övrigt så har jag börjat jobba igen nu. Både =) och =(
Känns roligt att komma igång igen men jobbigt att behöva lämna Sigrid. Skönt iallafall att jag har börjat på ett nytt jobb med väldigt bra kollegor. Så när jag väl kommer in i allt så kommer det säkert bli kanon. Jag ska jobba 80% så det blir ju inte jätte länga dagar för Sigrid samt att hon kommer vara ledig fredagar med min mamma eller björns.

/Kristina