Lo: Mina första skor

Kategori: Allmänt

Denna lo gjorde jag som dt för Hildas Rum för ett tag sen men har glömt blogga den. Sigrid fick supersöta små Converse när hon var bebis. Nu är de tyvärr för små. Måste köpa nya, älskade verkligen dessa. Så tuffa på henne.


Det känns så sorgligt i mitt hjärta när jag tänker på att Hildas Rum ska lägga ner. Det som har skapat så mycket glädje hos mig och inspirerat till så mycket pyssel. Sen alla underbara människor som jag har träffat. Det blir inte lika spontant nu när man inte träffas på scrapträffar...=( och underbart söta Angelica som har fixat och donat så mycket med oss DT tjejer och med butiken. En liten sorg är det allt men hur som så klart att våran vänskap kommer finnas kvar och det är ju det vikigt. Inte butiken i sig. Får helt enkelt bli stammis hos någon annan.

Hur som imorn åker vi på "kryssning" i skärgården så det ska verkligen bli superskoj. Mysigt att ha semester tillsammans och bara göra sådant som man gillar.

/Kristina

Inzpiras tävling

Kategori: Allmänt

Har nog glömt att skriva att jag kom på 23 plats i tävlingen sv 204 deltagande. Är hyfsat nöjd med den platsen måste jag säga.

Lo: Borsta tänderna helt själv

Kategori: Allmänt

Sigrid älskar att borsta tänderna och vill helst borsta själv. När vi har borstat klart brukar hon få borsta lite själv.
Det blev ännu en lo med Lily Bees underbara papper samt mina favoritmister som jag skrev om i förra inlägget.


/Kristina

Lo: Loved

Kategori: Allmänt

En Lo som jag blev väldigt nöjd med. Nya papper från Heidi Swapp. Älskar dessa papper.
I bakgrunden har jag använt studio calicos mask samt october afternoons nya spriniklers. Myn nya favoritprodukt.
Fågelburen är utstansad med Tim Holtz stans.

/Kristina

Inzpira tävling

Kategori: Allmänt

Jag deltog i inzpiras tävling men jag gick inte till final...=(
Lite missnöjd med tävlingen faktiskt. Man fick ju inte reda på sina poäng eller hur man låg till. Kändes lite surt när man offrade så mycket tid och så kom man ändå inte till final. Hade man vetat hur man låg till inför varje veckaså hade jag skippat att göra sista veckan utmaning. Men men här kommer iallafall mina bidrag som jag är sjukt nöjd över. Kolla på deras blogg för att se de olika deltävlingarna.
V 1.

V 2.

V 3.

V 4.


/Kristina