Lo: Lek i snön

Kategori: Allmänt

Velig som jag är så lyckades jag inte bli nöjd med mitt bidrag till tvälingen så jag tror jag gjorde tre olika sidor innan jag kunde bestämma vilken jag skulle tävla med. Så här blev en av de andra sidorna.

En lo i all sin enkelhet. Pappren är från echo park dots & stripes.
På söndag åker vi på semester igen till Tandådalen. Så skönt med lite ledigt tillsammans med lilla familjen. Tror jag behöver komma från alla hushållssysslor ett tag.

/Kristina

Tävlingsbidrag

Kategori: Allmänt

När jag såg Scraprooms tävling blev jag lite sugen på att delta. Detta är typ andra gången jag deltar i en tävling så vi får hålla tummarna.
Här är skissen som man skulle följa. Jag gillar denna skiss för det finns utrymme att tolka på massa sätt.
scraproom invigningstävling

Här kommer mitt bidrag.


Jag har skapat en mixed media sida med gesso i bakgrunden. Sedan har jag använd mist, pan pastel, neo color II, akrylfärg, stämplar mm för att skapa en bakgrund. Jag har även sytt med maskin på min sida.

Nu är det bara att hålla tummarna för jag vill väldigt gärna vinna det fina priset ....=)

/Kristina

I mammas fotspår

Kategori: Allmänt

Lilla Sigrid älskar att måla. Undra vad hon har fått det ifrån....=)
Jag tycker det är så kul när man kan pyssla tillsammans. Dock blir det lite mer kladdigt när Sigrid pysslar och en del färg hamnar i munnen också.

/Kristina

Vätterscrappen + Några kort

Kategori: Allmänt

Igår var jag på Vätterscrappen i Tenhult. Så himla trevligt var det. Tack till söta Angelica som hade fixat allt och fixade under dagen. Vi var ca 50 pysselglada tjejer så det var fullt ös. Dock får jag själv inte gjort så mycket på dessa träffar men trevligt hade jag iallafall. Jag pysslar bäst i min ensamhet i mitt pysselrum men jag fick så mycket inspiration så nu är det bara att pyssla vidare hemma.

En annan sak som var bland de bättre med dagen var att jag träffade en av mina nya kollegor till hösten. Såååå himla gullig. Det kommer bli så bra. Är väldigt nöjd att få en nystart till hösten och börja på ett nytt ställe.

Förra veckan gjorde jag några kort. Lite snarlika men jag blevväldigt nöjd med dem ändå. Bra att ha lite kort på lager hemma ifall man vill ge bort ett kort.


Idag har vi varit i kyrkan så Sigrid har fått hämtat sin dopängel. Mysigt faktiskt. Dock har Sigrid inte varit helt pigg det verkar som hon är på väg att bli sjuk igen. Lilla tjejen.

/Kristina

Lo: En liten liten tjej i pulkabacken

Kategori: Allmänt

Sigrid var så nöjd att åka pulka hela veckan i Tandådalen. Det snöade någon dag och var sol någon så vi köpte ett par skidglasögon till henne. Så söt var hon i dem. Lilla underbara Sigrid.

Mina två käraste

Kategori: Allmänt

Det käraste för mig. Sigrid och mormor. Så underbara tillsammans.

Papper och detaljer från echo park.

Lo: Att kladda med färg

Kategori: Allmänt

Hör kommer en lo som jag blev väldans nöjd med. Har använt mina nya neo color kritor samt gesso och akrylfärg mm mm. Hade väldigt skoj medan jag gjorde denna sida.

I helgen är det fullt upp. Imorn 1 års kalas för min fina fina Sigrid. Samt även 30 års kalas för Björn som fyller på tisdag. På söndag blir det scrapträff hos Tanja. En rolig helg att vänta.

/Kristina

Lo: en liten fot

Kategori: Allmänt

Trodde ingen läste min blogg men det verkar ju visst så...=)
Kanske borde bli lite bättre på att uppdatera. Hur som är hemma efter en superrolig mixed media kurs på Hildas. Så himla skoj. Tack alla som var med.
En lo med papper från Theresa Collins. Så fina tycker jag. Sigrids lilla fot bara 5 v gammal. Så liten hon var. Det känns som igår och på lördag fyller hon redan ett år. Min lilla stora tjej.

/Kristina