Tävlingsbidrag: En liten butik

Kategori: Allmänt


Denna månad var utmaningen att göra en lo utan blommor. Väldigt svårt för mig...=)
Men här kommer iallafall mitt bidrag.

Har använt papper från Heidi Swapp color magic samt lili bees papper.
När denna lo var klar kom jag på att bandet som jag har kanske påminner om blommor men jag har tolkat dem som snurror...=) Blev väldigt nöjd med denna lo eftersom den blev enkel och inte allt för mycket färg som typ alla mina sidor annars blir.

Hoppas att jag har tur och vinner ett pris.

/Kristina

Tävlingsbidrag till månadens utmaning

Kategori: Allmänt


Så här ser skissen ut.

Jag som älskar blommor har länge velat göra en lo med maaaasa blommor så denna skiss passade mig perfekt.
Här kommer mitt bidrag:

Papper från Bo Bunnys serie Aloha. Helt underbara papper. Jag som faktiskt inte har en enda stämpel från Vildastamps skulle bli särskillt glad om jag vann. Bara att holla tummarna igen...=)

Här hemma renoveras det för fullt i Sigrids rum. Björn har rivit allt idag. Imorn ska det handlas garderober. Sen ska golv läggas och väggar tapetseras. Skoj när det blir klart.

/Kristina

Lo: Underbara vårtjej

Kategori: Allmänt

En enkel lo med bo bunnys nya serie Aloha. Älskar pappret precis som det är så jag valde att göra denna sida enkel. Jag har en förmåga att överdekorara men nu stoppade jag mig i tid...=)


/Kristina

Nu var det gjort

Kategori: Allmänt

Tro det eller ej men nu har jag varit ute och sprungit. Inte så länge men ändå ca 30 minuter blev det sen gick jag raskt ca 15. Heja mej.

Lo: You and me together

Kategori: Allmänt


Idag har jag gjort klart en lo som legat länge men jag körde fast lite. Har använt Lily Bees papper. En av mina favoritpapper för tillfället. Blev rätt nöjd med det färdiga resultatet faktiskt.

Jag älskar att köpa kit med alla papper i en serie samt detaljer. Det blir så lätt att skapa då. Lite dyrt blir det dock men men det är det värt.

Har skickat in mitt första bidrag till Inzpiras tävling. Nu väntar deltävling 2. Den tycker jag är megasvår. Måste verkligen tänka ut något bra. Man vill ju vinna...=)

För övrigt så känns det som jag har flyttat in på friskis. Måste komma i trim till sommaren. Mätte måttet runt magen häromdagen. 6 cm mindre än i påskas när jag mätte. Och runt låren 4 cm mindre. Konstigt för jag ser det inte själv. Känns typ som jag inte gått ner något. Häromdagen fick jag dessutom en konstig tanke. Funderade på att gå ut och springa en sväng. Detta är dock bara en tanke ännu men vem vet kanske blir så en dag. Typ inte alls likt mig att vilja motionera. Men det känns ju lättare när man ser ett resultat.

/Kristina

Jippie

Kategori: Allmänt

Jag blev väldans glad häromdagen när det visade sig att jag vann med min skiss både för En liten butik och Little Yellow House. Det känns hur roligt som helst att någon tycker om mina saker. Jag är ju väldans självkritisk när det gäller det mesta.
Kommer dessutom få två priser hemskickade på posten...=) Spännande spännande.

Hur som så har jag anmält mig till Inzpiras stora vårtävling. Kolla in deras blogg för med info. Jag är dessutom klar med min första utmaning. Ska bara fota och skicka in den. Sen nästa vecka väntar en ny spännande utmaning. Tjoho så skoj. Har jobbat med detta projekt hela veckan så hoppas verkligen att de gillar vad jag har gjort. Tyvärr så kommer det inte visas i bloggen innan tävlingen är avgjord så ni får vänta.

Har hunnit göra en lo idag.

Också med papper från Lily Bee design. Tycker denna blev lite bra och annorlunda faktiskt.

/Kristina