På dopdagen

Kategori:

Ett bra ha kort blev det tillverkat i helgen.
Håll utkik i veckan då kommer jag lägga ut första dt projektet...=)

/Kristina

På dopdagen

Kategori:

Ett bra ha kort blev det tillverkat i helgen.
Håll utkik i veckan då kommer jag lägga ut första dt projektet...=)

/Kristina

Lo: It´s about me

Kategori:

Här kommer min första lo som jag har gjort som en presentation av mig för lektyg och hantverk. Ni kommer under veckan att kunna se en presentation om mig på bloggen http://lektygochhantverk.blogspot.se/
Kika gärna in och jag skulle bli väldans glad för lite kommentarer med.
Jag försökte tänka att jag skulle göra en Lo som passade med min stil. Papper från Teresa Collins samt detaljer. Christy Tomlinsons mask samt mist i bakgrunden.
Allt material hittar ni i butiken i Halmstad...=) Håll utkik i bloggen under nästa vecka för då kommer mitt första projekt med dt kitet.
 
/Kristina

Första DT kitet

Kategori:

Här kommer en bild på det första DT kitet från Lektyg och Hantverk

Det är papper från My Mind´s kollektion Eye The sweetest thing samt detaljer.
Stämpelset från You Do
Vita Thickers
Blingage från Teresa Collins
Band
Samt enfärgade cardstock
 
Ett superfint kit som jag känner att jag får massa inspiration när jag kollar på...=) Nu hem till Jönköping igen för att skapa. Håll utkik i bloggen.
 
/Kristina

DT uppdrag för Lektyg och Hantverk

Kategori:

I somras slog det mig att jag verkligen saknar att ha ett DT uppdrag. Det har givit mig så mycket ny inspiration och jag har verkligen utvecklat mitt skapande. Så jag bestämde mig för att skicka in lite spontana ansökningar, varav jag kände särskilt för ett av dem..=) Gissa om jag blev glad när Pia från Lektyg och Hantverk mailade tillbaka och ville ha mig som DT. Vi mailade lite och jag fick klart för mig hur allt skulle fungera. Det kändes genast hur bra som helst för mig. Hela upplägget var så igenomtänkt och proffsigt, vilket jag gillar. Så igår var jag iallafall i och hälsade på Pia. Direkt som jag kom in i butiken kändes det ännu mer rätt. Pia var helt fantastisk och allt var så igenomtänkt och det passade mig precis. Sen gillade jag butiken massor precis min stil på papper och allt annat. Sen hade Pia förberett ett första DT kit till mig. Hur bra som helst. Helt fantastiska saker som kommer passa mig perfekt. Bild på det kommer i ett annat inlägg. Jag fick så mycket pyssellust när jag var där och hela vägen hem grunnade jag på vad jag skulle göra...=) Lite skadat jag vet men men. Sen inhandlade jag även mycket nya saker så nu är det bara att sätta sig i pysselrummet.
 
Sen frågade Pia om jag ville vara med på en pysselträff som heter Steningehelgen. Mer info om det kommer Pia lägga ut snart. En hel helg med bara pyssel samt några kurser kommer det att bli. Tjoho så skoj. Jag kommer ju att åka själv så om någon mer vill åka med mig så meddela...=)
Det kommer även att komma en presentation av mig mm på lektyg och hantverks blogg. Så håll utkik där.
 
/Kristina
 
 

Tävlingsbidrag en liten butik

Kategori:

Utmaningen är att skapa något i bruna nyanser. Detta är ju så svårt för mig som verkligen inte är så förtjust i bruna nyanser. Men jag började måla ett motiv och vips så var ett kort klart. Jag bled dessutom väldans nöjd med detta kort (trots färgerna)
Papper kommer från echo park. Stämplar från Tim Holtz. Jag var tvungen att beskära lite utanför kortet efter som vissa detaljer sticker ut en bit utanför kortet.
Jag håller verkligen alla tummar och tår för att jag vinner. Skulle verkligen vilja ha det nya kitet från Lily Bee design.
Imorn kommer ett längre inlägg om dagens roligheter...=)
 
/Kristina