Min dinglis

Kategori:

Sigrid har ingen speciellt gosedjur men hon gillar sin Dinglis extra mycket. Därför tyckte jag det var lite roligt att scrappa något med de fotona.

För ett tag sedan sprang jag på en tavla att hänga små lappar/papper i. Vet inte om den heter något speciellt. Hur som så fick en ide om att scrappa något på den. Ville använda mycket olika färger. Först har jag använt ett lager gesso.

Denna gesso från Claudine Hellmuth är min absoluta favorit. Har provat många olika märken men denna är den jag gillar bäst.

Sedan har jag kladdat med distress stain, mist samt gelatos. Masken som jag har använt är en av de nya från Prima. Stämplar som jag har använt i bakgrunden är från You Do. Papper kommer från Teresa Collins. Allt material finns i butiken (Lektyg och Hantverk)

I påsk kommer vi ta det riktigt lugnt så jag förhoppningsvis kommer på benen igen. Har inte alls mått så bra sista tiden. Men hoppas på att lite vila ska göra susen. Har dessutom tagit ut lite semester så det blir lite extra ledigt tillsammans. Mysigt.
 
Kram på er
/Kristina

 

 

2 kort

Kategori:

När jag slutade på mitt förra jobb gjorde jag några kort till mina underbara kollegor på andra avdelningen Lena, Lena & Bibbi. Visar två av dem som jag blev extra nöjd med.
Detta är två kort utan målade motiv vilket jag annars gillar att göra.
Har använt mig av diverse spillbitar som blivit över så jag vet inte helt vilket märke det är på pappren.

En Lo med en nyans

Kategori:

Idag blir det nog inget långt inlägg. Vi ska nämligen på 90 års kalas om en liten stund till min farfar. Jag tänkte iallafdall visa en lo som jag har gjort för Lektyg och hantverk. Ni får helt enkelt kika in bloggen om ni vill läsa mer vad jag har använt för material mm.
Trevlig helg
/Kristina

Perffect just the way you are

Kategori:

Sista tiden har jag varit lite dålig på att blogga men det har varit så mycket som har hänt. Har helt enkelt inte orkat och nu när allt känns bättre och jag äntligen slappnar av är ja helt slut, konstant huvudvärk, yr mm mm.  Över påsken ska jag vara ledig i ett par dagar extra och bara sova. Tror det kan behövas sen är jag nog fit for fight igen för att vara på top på mitt nya jobb =) Efter bara tre dagar känns allt helt kanon. Helt underbara kollegor, barn, föräldrar mm mm.
Hur som idag fick jag ett trevligt samtal från en före detta kollega som ville bjuda på fika. Så både jag, Lisa, Rahel & Catharina ska träffas för en fika. Tack snälla f.d kollegor.
 
Jag har pysslat massa men som vanligt inte blivit nöjd så därav att ni inte har fått se så mycket sista tiden. Lovar jag ska bättra mig.
En lo för lektyg och hantverk med papper från My minds eyes nya serie samt bokstäver från samma serie. I bakgrunden har jag använt en mask från Donna Downey. En av mina nya favoriter. Även stämplar från You Do Har även använt washi tape från You Do.
Blomman ur eget förråd annars är allt från butiken
/Kristina
 
 

Prova bröllopsklänning

Kategori:

För ett par veckor sedan var jag och Helena och provade klänningar. Jag var så orolig att jag inte skulle hitta någon alls men den andra jag provade var HELT perfekt så jag köpte den. Det kändes verkligen helt rätt. Så himla lycklig. Denna lo har jag gjort med pappaer från Pink Paislees senaste kollektion. Superfina papper verkligen.
Blomman är mistad med guldfärg. Blev väldigt nöjd med denna lo faktiskt. Så enkel men ändå så fin.
Allt material finns hos Lektyg och hantverk.
 
 
/Kristina
.