Perffect just the way you are

Kategori:

Sista tiden har jag varit lite dålig på att blogga men det har varit så mycket som har hänt. Har helt enkelt inte orkat och nu när allt känns bättre och jag äntligen slappnar av är ja helt slut, konstant huvudvärk, yr mm mm.  Över påsken ska jag vara ledig i ett par dagar extra och bara sova. Tror det kan behövas sen är jag nog fit for fight igen för att vara på top på mitt nya jobb =) Efter bara tre dagar känns allt helt kanon. Helt underbara kollegor, barn, föräldrar mm mm.
Hur som idag fick jag ett trevligt samtal från en före detta kollega som ville bjuda på fika. Så både jag, Lisa, Rahel & Catharina ska träffas för en fika. Tack snälla f.d kollegor.
 
Jag har pysslat massa men som vanligt inte blivit nöjd så därav att ni inte har fått se så mycket sista tiden. Lovar jag ska bättra mig.
En lo för lektyg och hantverk med papper från My minds eyes nya serie samt bokstäver från samma serie. I bakgrunden har jag använt en mask från Donna Downey. En av mina nya favoriter. Även stämplar från You Do Har även använt washi tape från You Do.
Blomman ur eget förråd annars är allt från butiken
/Kristina
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: