Pysselträff

Kategori: Allmänt

I söndags var jag på pysselträff hemma hos Lene. Vi satt och pysslade från 11 på förmiddagen till 7 på kvällen. Snacka om att det blev en heldag med pyssel. Lene hade även fixad god mat och Camilla hade med fika. Det var verkligen en trevlig dag. Jag var på ett väldans pysselhumör innan och visste precis hur jag skulle göra så jag hann faktiskt med sex kort under dagen. Rekord för att vara mig. Nu känner jag att jag börjar bli klar med mina egna julkort så det känns skönt. Här kommer bilder på julkorten.


Börjar även känna mig bättre efter min vurpa förra veckan. Tänk vad pyssel kan göra. Framöver kommer det även bli en del julpysslande på jobbet så det ska bli mysigt. Kan inte fatta att det snart är jul, denna terminen har verkligen gått fort.
I helgen när det är första advent tänkte jag åka hem till mamma och pappa, vilket ska bli mysigt då det var ett tag sen. Ska faktiskt på ett års kalas också till lille Daniel på lördag. Det ska verkligen blir roligt.

Ha det gott
/Kristina

Vurpa

Kategori: Allmänt

Som många säkert redan vet så cyklade jag vält när jag gick i åttan och spräckte läppen och slog ut en framtand och fick lite andra skråmor. Det har varit ett himla pill med att fixa till tänderna och nu är det äntligen helt klart. Sen i torsdags när jag skulle cykla till jobbet och hade precis kommit ut från vårat hus cyklade jag på en liten hal fläck och cyklen bara välte. Där låg jag under cykeln. Blev rätt rädd när jag kände att det kom blod i munnen. Fick i all hast upp mobilen och ringde Björn som kom utspringandes och hjälpte mig upp. Som tur var så hade jag bara fått ett slag på läppen av cykeln och ont i ena handen. Jag hade verkligen tur för det kunde verkligen gått illa. Tror inte jag kommer cykla mer till jobbet i vinter.

Idag ska vi på kalas hemma hos Björns familj och imorn ska jag på pysselträff hos en kompis så detta kommer bli en rolig helg.

Hoppas ni också får en bra helg
/Kristina

Digital scrapbooking

Kategori: Allmänt

Blev lite sugen på att testa digital scrapbooking. Har förstått att många sysslar med det och blev givetvis inbiten. Tror dock inte att jag kommer fortsätta med det. Det känns ju inte som något hantverk och sen tänker man vad man ska göra av alla saker som man har om man gör allt digitalt. Men men några sidor fick jag iallafall till som jag faktiskt blev rätt nöjd med. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska använda de till när jag inte har någon skrivare som skriver så stort men jag kanske kommer på något med tiden.

För övrigt är julkortstillverkningen i full gång. På söndag ska jag på pysselträff så då ska jag försöka få gjort lite mer.

Ha det bra
/Kristina
 

Har blivit utamand

Kategori: Allmänt

Har aldrig förut blivit utmanad så jag tar verkligen detta på största allvar.
Jag har blivit utmanad av Petra. Regler för utmaningen är som följer; Länka till den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, alldagliga som knasiga.
Utmana 7 stycken bloggare i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
JAG....
  • Är extremt trött. Lägger mig innan 9 varje kväll och sover gärna middag om det ges tid
  • Tycker det är extremt tråkigt att städa och det händer allt som oftast att jag fuskar
  • Har en dålig ovana att jag måste ha en liten godisbit efter maten. Skulle kunna dö om jag inte fick det.
  • Sover med ett urgammalt osexigt tantnattlinne
  • Kollar på filmen Dirty Dancing 2 minst en gång i veckan
  • Hatar småkryp och skriker så fort minsta lilla kryp närmar sig
  • Känner mig väldigt nöjd när jag har cyklat till jobbet (som tar 4 minuter) och tycker att jag har fått veckans träning bara genom det

Är lite osäker på om jag har 7 personer att utmana men jag utmanar väl några iallafall. Jag utmanar:
Lene
Mira
Sara

Ha det så bra
/Kristina

Fullspäckad helg igen

Kategori: Allmänt

Efter att ha varit bortrest två helger känns det skönt att bara vara hemma en helg. Men oj så fullspäckad denna helgen blev ändå. Har haft lite ångest att jag inte har hunnit ens börja med de julort som jag säljer till Magitta i Kinna så hela lördagen satt jag och målade kort. På kvällen var vi och såg den nya Bond filmen som verkligen var en kanonfilm. Det var lite annorlunda de andra tyckte jag. Verkligen värd att se. Efter det var vi på Jensens och åt en god middag. Det blev en trerätters meny. Lite mycket mat men oj så gott. Idag måste jag fortsätta med mina julkort och sedan kanske vi ska en sväng till Björns familj.
Då det har varit en aning fullspäckat den senaste tiden har jag tyvärr inget nytt pyssel att visa upp. Men jag har många projekt som ligger och väntar på att bli klara så vi får väl se när det hinns med.

Ha en fortsatt bra helg
/Kristina