Äntligen lite nytt

Kategori: Allmänt

Har varit dålig på att uppdatera bloggen det senaste. Det har varit fullt upp med olika saker. Det är mycket som rör sig i huvudet kring huset och mycket som ska ordnas. Har gjort mycket julpyssel det senaste också. Kom på att det är många julkort som måste bli klara inom det snaraste. Det tar ju alltid längre tid än man tror. Förra helgen när jag var på Hildas Rum och pysslade blev jag helt inbiten i att göra små pappaskar. Var bara tvungen att köpa en sådan mall. Så nu har jag massproducerat små askar till diverse julklappar. Så här blev nårgra av dem.

Lite svårt att se kannske men jag belv iallafall väldigt nöjd med dem. Hur roligt som helst att göra. Kolla på www.hildasrum.se för mer info. Sedan har jag även gjort en del julkort.
 
Papprena kommer från crate paper och American craft. Mina favoriter denna jul helt klart. Stämplarna kommer från Magnolia. Mer julkort är dessutom på gång som bara ligger och väntar på att bli klara.
På lördag ska jag åka till Magnolia med mina pysselvänner Camilla och ev. Lene. Ska verkligen bli en rolig avslutning på denna pysseltermin. Längtar redan till vårens pyssel.

Ha det riktigt bra.
Ska försöka uppdatera lite oftare framöver.

/Kristina