Kort: Till min vän

Kategori:

Denna veckan har jag gjort ett kort med papper från Dt kitet. Inuti döljer sig en liten present. Den som får detta kort får se vad det är =)
Jag har använt papper från MME som jag delat i trekanter. Sedan har jag sytt på maskinen längst alla kanter och chalkat med svart. Kortet öppnas i mitten med banden så fjärilen och de andra papprena är bara fästa med distanstejp på den ena trekanten.
Fjärilen är från eget förråd annars finns allt i butiken.

/Kristina

Our story

Kategori:

Till denna lo har jag använt mask på ett lekfullt sätt med emobssingpulver. För er som kommer till steninge så kanske jag kan visa mer hur man gör detta. Sedan har jag använt olika distress stains samt diverse små stämplar.
Papper från Teresa Colins serie som var med i dt kitet. Detaljer är från samma serie och finns såklart i butiken eller i webshopen.
Jag har även använt symaskinen för att göra cirkeln tydligare. Bradsen som det står remember this är från en tidigare serie från Teresa Collins som heter stationary noted.
 
/Kristina

Lo: Dare to be you

Kategori:

 
 
En lo som inte helt är likt mig. Inga mönstrade papper alls bara massa färg i alla olika former, distress stain, mist, distress ink mm. Superrolig att göra och jag blev väldigt nöjd med den faktiskt.
 
/Kristina

Höstens första Dt kit

Kategori:

Höstens första dt kit anlände i brevlådan förra veckan. Så kul det ska bli att komma igång igen =)
Det var en härlig blandning precis i min smak. Papper från MME - chalkboard, cut & paste, teresa collins nya serie family stories, vita cardstock samt diverse dataljer. Jag blev genast sugen på att sätta igång och skapa något.  
Först ut är en lo med MME cut & paste underbara papper. Jag har använt ett mönsterpapper i bakgrunden samt skurit till fyra vida cardstock som jag har olika färg på. Både med mask samt skvätt mm. Den rosa tagen med ordet LOVE är från en äldre serie från Pink Paislee som heter costomize with colour. Jag har färgat med mist samt stansat ut ordet med min Cricut. I övrigt är det lite washitejp från You do samt rub ons ur eget förråd.
 
Hoppas ni gillar denna Lo för jag är riktigt nöjd med den.
 
/Kristina

Tävlingsbidrag

Kategori:

Denna lo skickade jag in till en tävling.
 
 

Hello!

Kategori:

 Ha en bra måndag
 
/Kristina