Tävling

Kategori:

Kom på att jag har glömt att skriva att jag deltar i Inzpiras stora tävling. Kolla in bloggen www.inzpiramag.blogspot.com för mer info =)
Superroliga tävlingar och kanonfina priser verkligen

Grattiskram till dig

Kategori:

Denna veckan har jag gjort ett kort till en kompis som fyller år snart. Papper fron Echo Park for the record 2. Allt material finns hos Lektyg och hantverk. Chipboardfjärilen ur eget förråd.
 
Hela veckan har jag varit hemma med Sigrid som är sjuk. Hon har haft 40 graders feber hela veckan och inatt har hon fått krupphosta. Inte kul särskilt inte eftersom vi åker på semester på söndag men får hoppas att hon piggar på sig tills dess annars får vi helt enkelt stanna hemma =(
Det har därför inte blivit så mycket pysslande i veckan men detta kortet blev jag iallafall klar med.
 
Ha en riktigt bra nästa vecka så synes vi vecka 5 igen =)
 
/Kristina

Liten lucia

Kategori:

Tog en underbart söt bild på Sigrid och Björn på lucia. I dt kitet var det underbara papper från en av mina favoriter echo park. Serien heter for the record 2.
Jag har börjat med ett vitt papper som jag har använt en stjärnmasks och stämplat med distress dynor. Både stora och små stjärnor. Har även stansat ut stjärnor med en liten punch. Jag har använt mig av you dos basstämplar och stämplat i bakgrunden. Mycket användbara. Snöflingan har jag målat med en snöpenna för att få en snöig effekt.
Allt material finns i butiken
 
/Kristina

For you

Kategori:

Papprena från Maja design som var i dt kitet var ganska juliga men jag kände mig inte så sugen på att göra mer julkort nu så det fick bli ett bra ha kort. Kanterna är lite rivna samt chalkade med distress dyna. Motivet är färglagt med distress ink. Chipboardhjärtat har jag fäst ett tårtpapper på och målat vitt. "träbiten" med texten är ur eget förråd annars finns allt att köpa på Lektyg och hantverk. Stämpeln är från Magnolia.
/Kristina

Månadens DT kit

Kategori:

För ett par veckor sedan fick jag ett nytt dt kit från Lektyg och hantverk. Nu har jag
tagit lite ledigt från pysslandet ett par veckor men nu är jag supersugen att sätta fart igen.
 
I dt kitet är det papper från Maja design och Echo park samt band, stickersbokstäver och chipboard detaljer.
Jag funderar för fullt vad jag ska börja med att göra. Kanske en lo =)
 
/Kristina