Skissutmaning LillBlomman

Kategori: Allmänt

Just nu tycker jag det är roligt att jobba utifrån skisser. Här är ännu en underbar skiss från LillBlomman:

Jag blev direkt sugen på att använda mistables till denna skiss. Denna sidan blev jag verkligen nöjd med. Både med färgerna, fotot och detljerna. Från början var detta en rolig sida som jag typ inte ville skulle bli färdig...=)
Här kommer iallafall mitt bidrag:

Som sagt har används mistables paper och målat med mina neo color. Papprena är från olika kollektioner från echo park. Bakom papprena är det ostduk (tror det heter så)
Sen har jag sytt med min symaskin på sidan också. Blommorna är utstansade med Tim Holtz pappers rosett.
Hoppas att jag vinner denna tävling.

/Kristina

Lily Bee Sketch Challenge #8

Kategori: Allmänt

This is a page for the Lily Bee sketch. I absolutly love this sketch.


I have use Lily Bee paper and details from Handmade collection. Love this collection. Hopefully i win...=)

/Kristina

Cykel

Kategori: Allmänt

Har önskat denna cykel väldigt länge nu. Idag bestälde jag den äntligen. Lycka. Det blir en lite för tidig födelsedagspresent men jag vill typ cykla nu på en gång så det gör inget..=)

Jag ska köpa till cykelsits till Sigrid också. Sen ska här cyklas i sommar. Mysigt.

/Kristina

Lite om allt och ingenting

Kategori: Allmänt

Helgen har varit lugn. Hade goa vännerna på middag i fredags kväll. Hade bakat marängbakelser med citronkräm och frukt. Sigrid tryckte in en hel bakelse. Nu får hon väl hålla igen på sötsaker ända till jul. Men nöjd var hon iallafall. Sen har vi fixat väldigt fint ute i trädgården i helgen. Gurkan och tomaterna som vi hade förodlat inne planterades ut i växthuset och vi planterade även rädisor och sallad. Sen har vi fixat typ alla land så nu är det riktigt fint ute.
Igårkväll var vi och firade Björns pappa som fyllde år förra helgen. Mysigt och god mat och tårta. Idag blev det en riktig slappdag med en del pyssel. Jag är inne i ett riktigt flow nu när det gäller scrapbooking. Kort eller mixed media är jag inte alls sugen på att göra för tillfället. Har gjort ett bidrag till en tävling. Så roligt att jobba utifrån skisser. Har fotat rätt mycket sen vi köpte våran nya kamera så då är det extra roligt att scrappa.
Idag ska jag gå på friskis och svettis igen efter en veckas uppehåll då jag tagit bort två leverfläckar. Nu ska jag bannemej gå ner de sista mammakilorna innan sommaren. Är lite taggat nu faktiskt så hoppas det håller i sig.

/Kristina

Tävlingsbidrag Little Yellow House

Kategori: Allmänt

Deltar i en till tävling för Little Yellow House kits. http://www.svenskscrapbooking.se/forum/viewtopic.php?f=79&t=46151 finns alla information om tävlingen. Skissen tycker jag är helt underbar som umenorskan har gjort.


Här kommer mitt tävlingsbidrag:


Har använt Teresa Collins nya pappersserie. Helt underbara papper tycker jag. Färgerna tycker jag passade så bra till kortet på mamma och Sigrid. Jag har använt färg, neo color och sytt på min lo. Tygremsan som jag har som dekoration har jag fixat av ett vanligt bommullstyg.

Nu har jag deltagit i flera tävlingar det sista hoppas verkligen att jag har chans att vinna någon av dem. Skulle bli så himlans glad.
Håll tummarna för mig.

Trevlig helg
/Kristina

Lo: Love

Kategori: Allmänt


En sida i all sin enkelhet. Blev väldigt nöjd med denna.
Papper från Echo Park.
Texten är utstansad med min cricut.
Textstämpeln är från Tim Holtz

/Kristina

Tävlingsbidrag Papperssvalan

Kategori: Allmänt

Har även gjort ett bidrag till papperssvalans skisstävling. En mycket enkel och rolig skiss att tolka.
Här kommer mitt bidrag:


 

Jag har använt mig av echo parks pappersserie. Älskar de papprena samt tillhörande detaljer.

Jag har målat med gesso på pappret och sedan många olika bitar papper under kortet.
Bakom papprena har jag ett tårtpapper. Jag har även använt symaskinen och sytt på denna lo. Som detalj har jag stansat  tim holtz pappers rosett samt använt mig av detaljerna som tillhörde pappersserien. Rubriken har jag delat upp i två så där det står journaling kommer typ min rubrik lite med.

Hoppas verkligen jag har chans att vinna. Skulle bli såååå glad.

/Kristina

Lo: Mosters lilla bustjej

Kategori: Allmänt

Tror det eller ej me´n jag har gjort en sida i brun/beig färger. Och det konstiga är att jag faktiskt blev nöjd med den.

Papprena är från teresa collins. Så fina tycker jag.
Bilden blev dock inte helt hundra men men. I bakgunden har jag använt th tape och mask som jag färgat med distresser. Har även stänkt lite med en stänkpensel.

/Kristina

Tävlingsbidrag

Kategori: Allmänt

Jag blev helt inspirerad av skissen som En liten butik hade på sin blogg. Här kan man läsa mer om tävlingen http://enlitenbutik.blogspot.se/2012/04/skisstavling-april.html Och priset skulle jag bli så sjukt glad om jag vann. Älskar papprena från lilly bee.
Så här såg skissen ut
Tycker om skissen därför att man kan tolka den på många sätt untan att bli låst.
Här kommer mitt bidragJag har använt Primas nya papper. Helt underbara tycker jag.
Sigrid var så söt på sitt ett års kalas när jag hade bakat minicupcake. Hon ville absolut äta själv och det blev såååå kladdigt överallt, men vad gör väl det nöjd var hon. Mammas lilla ettåring.

Håll nu alla tummar och tår för att jag vinner....=)

/Kristina

Macarons

Kategori: Allmänt

Idag har jag bakat typ hela förmiddagen. Det är så roligt. Särskilt när det blir bra också. Har äntligen lyckats med mina macarons. Recept finns på www.recept.nu
Jag fyllde med lime, passionsfrukt och hallon i mina. Så roliga att göra men lite svårt faktiskt. Man behöver dessutom mycket saker hemma för att kunna baka dessa. Men de blev så himla goda. Undra vad Björn tycker om dem..=)

Vår i luften

Kategori: Allmänt

I helgen har vi varit ute en del i det underbara vädret. Sigrid älskar verkligen att krypa runt ute. Så mysigt. Det är även mycket lättare för henne att öva på att hå ute i sina skor.
Jag tog en härlig liten vårbild på henne.

Lo: Min lilla lucia

Kategori: Allmänt

Jag brukar ofta sitta och kolla runt på olika bloggar och hemisidor och hittar jag något kul tips eller någon fin lo så sparar jag ner den i en mapp. Ibland är det kul att kolla på någon annans lo  typ som en skiss. Kul att se hur olika sidorna kan bli fast ändå lika.
Dock vet jag inte helt vems sidorna är så hoppas ingen tar illa upp om jag har inspirerats lite.
Här är iallafall en sida med julpapper från crate.


/Kristina

Lo:Mina nya glasögon

Kategori: Allmänt

Är inne i en scrappig period nu. Det skapas för fullt i pysselrummet. Fyra lo sedan i söndags. Tror det är rekord för mig...=)
En liten mixed media lo. Papper från Echo Park.


/Kristina

Några kort

Kategori: Allmänt

Innan semestern gjorde jag ett par kort som jag inte hann blogga.
Jag som aldrig varit brun/beige ihar nu plötsligt börjat tycka om att skapa i dessa färger. Hjälp vad har hänt. Tycker fortfarande bäst om färg men nu är det en brun/beige period tror jag.

Efter en veckas semester känner jag verkligen ett stort pysselsug igen. Var lite trött på allt pysslande innan semestern men nu är jag på G igen. Har blivit sugen på att scrappa så får väl se om det blir några sidor framöver.

I Tandådalen lärde sig Sigrid för övrigt att gå. Hon stod vid ett bord och plötsligt gick hon ett par steg. Så mysigt.
Men nu när vi kom hem verkar det har gått ett steg bakåt igen för hon vill inte alls gå, inte ens stå själv. Men men det kommer ju igen.

Idag har vi storstädning av huset så det är bäst att inte ta en allt för lång paus..=)

/Kristina