Låna mammas Iphone

Kategori:

Lilla underbara Sigrid älskar att låna min Iphone gärna i smyg då hon vet att hon egentligen inte får använda den utan att vi är med. Rätt som det är så råkar hon tappa den eller slänga iväg den. På semestern tog hon den och satte sig i soffan. Jag frågade vad hon gjorde. "Jag spela arga grisar - angry birds) Lilla sötis.
Papper från Teresa Collins. Allt materiela finns i butiken.
 
Trevlig helg på er
/Kristina
 
 

Tänndalen 2013

Kategori:

Detta kort togs när vi var i Tänndalen v. 4. Det var så underbart vackert där uppe. Kommer absolut att åka tillbaka snart hoppas jag.
Till denna Lo har jag använd papper samt detaljer från Teresa Collins senaste kollektion. Kika in i butiken (Lektyg och hantverk) så hittan ni massa underbara nyheter samt att ni kan se min Lo live =)
Ha en riktigt bra vecka
/Kristina

Jag är en skidåkartjej

Kategori:

Förra lärdagen var vi på DT träff på Lektyg och Hantverk och det var verkligen en superrolig dag. Så himla roligt att träffa dt gänget och byta lite pysseltankar. Pia hade just fått hem helt underbara papper från Theresa Collins senaste kollektion. Jag fastnade direkt för dessa papper.
På denna lo har jag använt mig av många olika tekniker. För er som kommer på Steninge kommer ni att få veta mer om olika tekniker på sin lo.
För övrigt så händer det mycket i mitt liv. Bröllopet ska planeras vilket jag tycker är superroligt samt att jag inom snar framtid kommer att byta jobb. Fick ett kanonerbjudande jag verkligen nappade på =) Så det blir spännande framöver med allt. Berättar mer om allt en annan dag.
 
Kram på er