Dagens bild 2011-04-19

Kategori: Allmänt

Stackars Sigrid som blir fotograferad precis hela tiden. Idag somnade hon mitt i fotograferingen. Men av de 89 bilder jag tog blev denna faktiskt rätt bra (efter lite redigering i Photoshop). Inser dock att jag borde repetera mina fotokunskaper igen och kanske göra klart den sista digitala fotokursen som jag har påbörjat.


Över påsken åker vi till Varberg. Det ska bli så skönt att komma hemifrån lite.

/Kristina

Tävlingsbidrag

Kategori: Allmänt

För första gången har jag skickat in ett bidrag till en tävling. Blev så inspirerad när jag såg tävlingen på Lektyg och Hantverks blogg och dessutom älskar jag Teresa Collins scrapsaker. Tror väl i och försig inte att jag har någon chans att vinna men deltar man inte så har man ju absolut ingen chans. Vad tycker ni?


Här kommer ytterligare lite inspiration på två sidor med den nyaste kollektionen från Teresa Collins. Den första hör ihop med tävlingsbidraget. Tyckte att det var roligt att göra en dubbelsida då det var ett tag sen.


/Kristina

Dagens bild 2011-04-08

Kategori: Allmänt

Sigrid fick små rosetter att sätta i håret av mamma när hon var här. Så söta tycker jag. Var bara tvungen att ta ett kort med de i håret. Så sött. Har redigerat bilden i Photoshop en aning tycker det blev mycket bättre. Måste börja att redigera bilderna igen så jag inte glömmer helt hur man gör.


Måste sätta fart att scrappa med alla nya bilder. På söndag ska jag dock på scrapträff på Hildas Rum. Då kanske man får gjort någon ny sida iallafall.

Trevlig helg
/Kristina

Lo till föregående bild

Kategori: Allmänt

Har gjort en Lo till föregående bild. Mina sidor tenderar i att bli väldigt rosa och gullugull men men det är ju mina färger.
Papprena är från de nya Jillibean soup från Hildas Rum. Helt underbara.
I helgen har jag tagit massa nya kort som jag bara väntar på att få scrappa med. Det är bara tiden som fattas då det är lite annat att göra nu...=)


/Kristina