Lite allt möjligt

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag äntligen pigga på mig. Men det har verkligen varit segt. Det har verkligen inte funnits mycket ork i kroppen. Denna veckan är det nätt och jämt att jag har orkat jobba. Sedan har jag varit helt slut och mest sovit hela eftermiddagarna. Nu känner jag att jag har fått lite pysselsug tillbaka, dem måsta väl vara ett friskhetstecken.
Igår började jag en ny kurs på HLK. Handledarutbildning. Det är en mer kurs som jag tycker är bra att ha i jobbet. Det skulle vara roligt att få handleda studenter i framtiden. Kursen verkar faktiskt väldigt bra.
I våras började jag på en kurs som heter Digitalbildbehandling som är en nätbaserad kurs. Var väldigt flitig med den ett tag men inför sista uppgiften så tog jag paus och det har jag fortfarande. Men nu i helgen har jag bestämt att jag måsta ta tag i det då den måste vara klar till jul annars blir jag inte gudkänd i kursen. Så inget pyssel förrän uppgiften är klar. Får se hur det går.
Förra söndagen började mitt silversmide igen. Jag har längtat så efter att den ska börja och ideerna ploppar bara upp i huvudet en efter en så det ska bli roligt.

Hoppas ni får en trevlig helt

/Kristina

Klipp som måste ses

Kategori: Allmänt

Tror nog att många av er redan har sett detta klipp men det är så roligt att man kan sedet flera gånger. Jag låg dubbel i soffan när jag såg detta. Så himla roligt. Jag trodde ett tag att det var på riktigt.För övrigt så börjar jag känna mig ganska frisk faktiskt. Men orken finns inte riktigt ännu.
De semaste dagarna har jag kännt mig så himla rastlös. Men ikväll ska vi iallafall gå på bio. Ska se den nya Beck filmen. Ska bli skoj.

/Kristina

Äntligen en egen skissblogg

Kategori: Allmänt

Har länge funderat över idén till en egen skissblogg. Har den senaste tiden använt mig mycket av skisser och kommit på att det faktiskt är väldigt roligt. Har jobbat länge på idén och inte blivit riktigt nöjd men nu börjar jag känna mig ganska så klar.
Så idag är det alltså premiär för min nya blogg Kristinas Skissblogg. Bloggen kommer att ligga som en länk från min blogg annars är adressen www.kristinasskissblogg.blogg.se På bloggen kommer jag att lägga ut både kort- och scrapskisser.

Hur är tanken då med skissbloggen?
Jag ska försöka att lägga ut en ny skiss varje vecka. Tror inte att jag kommer att ha någon bestämd dag. Det blir lite när det passar.
Ska själv försöka skapa något utifrån skisserna men tror inte att det kommer att bli varje vecka. Därför vore det väldigt roligt om ni skickar något som ni har gjort utifrån en skiss via mail till mig så kan jag lägga ut det på bloggen. Min mailadress är kristina_leek@hotmail.com Det bästa är att ni tar kort på skissen och skickar bilden till mig.

Det svåraste med att göra skisserna tycker jag är att komma på nya idéer. Vad jag än ritar så kommer säkert någon ha gjort något liknande men jag hoppas att ingen ska ta illa upp och känna att jag har snott deras idé. Detta är i så fall inget som jag har gjort medvetet.

Så under dagen så kommer jag att lägga ut den första skissen och jag hoppas på att någon mailar mig som har använt min skiss så att det framöver kommer att finnas lite färdiga Lo´s på bloggen också.

Skulle också vara tacksam om ni lämnade en kommentar så jag vet vad ni tycker om min nya blogg.

/Kristina

Influensa

Kategori: Allmänt

Hösten har verkligen inte börjat så bra om mas ser till sjukdomar. Först fick jag något konstigt i magen med illamående och magen var som en ballong. Sedan fick björn influensan och nu har jag fått den. Började känna mig lite hängig i lördags och sedan kom febern. Det är så irriterande då jag verkligen inte vill vara hemma från jobbet men men så är det. Det värsta med att vara sjuk tycker jag är att man inte orkar göra något mer än att ligga i sängen. Men jag hoppas verkligen att jag ska vara på benen snart igen.

/Kristina