Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag fast det känns som fredag. Det ska bli så skönt att vara ledig en dag extra. Om en liten stund bär det av till Varberg för att fira valborg där. På lördag ska vi också till Danmark en sväng med min syster och hennes pojkvän. Det ska verkligen bli roligt. Idag har jag dessutom fått Björn till att stanna till vid Ullared för att kolla lite där. Det ska också bli roligt då det aldrig händer att vi stannar där annars fast vi åker förbi. Vädret ska dessutom bli kanon i helgen så bara det gör ju att man känner sig extra glad.

Hoppas att ni också får en kanonhelg
/Kristina

Sidan två

Kategori: Allmänt

Igår satt jag nästan hela dagen och scrappade. Fick faktiskt klart sidan två också. Blev verkligen nöjd med de två sidorna. Blev nästan klar med två sidor till så de ska jag försöka göra klart ikväll.


/Kristina

Slappar och scraphelg

Kategori: Allmänt

Denna helgen har verkligen varit skön. Hade ingenting planerat vilket kändes väldigt skönt. I lördags cyklade vvi ner till piren och åt sommarens första glass. Sedan cklade vi hem och fixade i ordning i trädgården. Inget roligt jobb men det är skönt när det är klart. Sedan ringde en kompis och undrade om vi hade lust att komma förbi och grilla på kvällen. Vi hade verkligen en rolig kväll med mycket god mat. Idag har jag äntligen fått lite egen tid för att scrappa vilket känns som evighetersen. Hade verkligen ny inspiration och det blev som jag hade tänkt direkt. Denna sidan såg jag ett tips om för länge sedan i Scrapbooking mm. Tyckte verkligen att det blev en vårig sida. Håller på att göra en dubbelsida med ungefär samma sak fast med kort på min syster. Tror det kommer bli bra. Är glad att jag har syltat in mig lite på dubbelsidor igen då jag gillar det bättre. Får väl se när sida två blir klar.

Detta har verkligen varit en mysig helg men ändå känner jag att vi har fått gjort lite nyttigt också.
I morgon efter jobbet ska jag en sväng till A6 för att köpa en väldans försenad födelsedagspresent till min syster. Vet bara inte vad jag ska hitta på.

/Kristina

Bak

Kategori: Allmänt

I fredags när jag kom hem från jobbet fick jag ett litet ryck. Först bakade jag kanelbullar. De belv verkligen lyckade och degen jäste som den skulle, vilket annars alltid brukar bli misslyckat för mig. Sedan lagade jag potatisgratäng och pepparbiffar till Björn kom hem. Efter det bakade jag två grova brödlimpor. Även dem blev lyckade. Idag när jag vaknade hade inte rycket gått bort och jag var fortfarande baksugen. Då åkte jag ner och handlade för att baka vaniljbullar. Var tvungen att ta en bild på dem då de verkligen blev lyckade. Hoppas bara att de är goda också.

För övrigt i helgen har jag vårstädat och röjt i hela lägenheten och även planterat lite blommor ute i krukorna. Så jag känner mig faktiskt nöjd med helgen. Har verkligen hunnit med mycket saker. Dock har det inte blivit något pluggat vilket jag egentligen borde göra men men det får bli i veckan istället.

/Kristina

Englandsresan

Kategori: Allmänt

Då var jag hemma från England igen. Vi åkte dit förra torsdagen och det blev en heldag med flyg och tåg då vi åkte Ryanair till Stanstet och sedan fick vi åka tåg fyra timmar till Birmingham och sedan tåg ytterligare en timma till Worschester där hon bodde. När vi kom fram var vi rätt trötta och gick och köpte panpizza. Det är svårt att hitta något nyttigt att åta i England.
På fredagen gick jag och mamma och utforskade stan lite medans Helena var på en intervju. Vi handlade en hel del saker. På kvällen gick vi ut på en jättemysig restaurang och åt god mat.
Sedan på lördagen bar det av till Birmingham för en heldag med shopping. Oj vad mycket vi handlade. En del fyndade vi också på Primark som är en lågpriskedja med priser som Ullared. Vi fikade på en jättemysigt cafe i Birmingham och tror det eller ej så fikade vi med en smörgås vilket var det nyttigaste jag åt på hela resan.
På söndagen var vi lite kulturella och begav oss då till katedralen och sedan till ett glasmuseum där de sålde porslin som var tillverkat i Worschester. Sedan gick vi ner till kanalen och tog oss en fika. På kvällen kollade vi på en film.
På måndagen var det dax för att åka hem igen. Det kändes faktiskt lite tråkigt då vi verkligen har haft en mysig semester.
Här kommer lite bilder från resan på saker som jag inhandlade och lite annat smått och gott.


För övrigt så har jag jobbat fyra dagar denna veckan och nu är det dax för semester igen. Lagom tycker jag. På söndag åker vi till sälen för att fira påsk där. Det ska bli skönt att få lite semester tillsammans bara jag och Björn. Måste dock plugga lite men annars blir det rätt så lugnt.

Glad Påsk
/Kristina