Veckans skiss v. 47

Kategori:

Hej på er!
Jag har jobbat hela veckan med denna lo till veckans skiss. Jag har inte använt så mycket papper på denna lo utan mest färg. Lite ovanligt för att vara mig men jag blev väldigt nöjd ändå.De papper somjag använt kommer från Pink Paislee. Å jag tänker väldigt mycket på vinsten. Skulle verkligen vilja vinna så jag kämpar vidare och hoppas.
 
/Kristina

You have the key to my heart

Kategori:

För ett tag sedan var jag på loppis och hittade denna gamla ram. Det var en sådan som man minns från man var liten som det hängde broderade små saker i. Den kostade 10 kr så den fick följa med mig hem. Jag hade ingen direkt tanke med den men fick en ide efter ett tag.
Papper från Fancy pants design och de små söta bokstäverna är från Doodlebug design. Har stämplat på tyget med Tim Holtz stämplar. En fin liten tavla att ge bort eller ha ståendes på en tavellist.
Om ni vill läsa mer om Steningeträffen finns det på lektyg och hantverks blogg. Orkar inte skriva allt igen här..=)
Jag hade den roligaste helgen på mycket mycket länge. Så många roliga skratt och många nya pysselvänner.
 
/Kristina

Veckans skiss v. 46

Kategori:

Veckans skiss denna vecka var väldigt enkel som man kan tolka på många olika sätt. Det gillar jag massor. Jag har använt crates nya pappersserie samt dekorationer Helt underbara precis i min smak.
Här kan ni se skissen http://www.veckansnyaskiss.blogspot.se/ Jag håller tummarna att jag vinner månadens pris. En sak som jag inte har men verkligen skulle bli glad om jag vann..=)
Här kommer min tolkning:
Senare idag eller imorn om jag orkar kommer jag att lägga ut mer om Steningehelgen så håll utkik.
 

Veckans skiss v.44

Kategori:

Denna veckas skiss tycker jag är helt underbar. Först började jag på en lo men kände att jag istället ville göra ett kort. Här http://www.veckansnyaskiss.blogspot.se/ kan ni läsa mer om veckans skiss.
Mitt bidrag blev så här:
Papper från My mind´s eye. Superfina papper och detaljer som jag gillar massor.
Håller tummarna...=)
 
/Kristina