Dagens bild

Kategori: Allmänt

Björn tog en fin bild idag på Sigrid. Måste säga att detta var en av de bättre bilderna vi har tagit. Tycker hon har så fina ögon på den bilden. Så fint ljus också. Ska absolut scrappas på en gång med de nya papprena från Hildas Rum.


Trevlig helg
/Kristina

Vår lilla Sigrid

Kategori: Allmänt

Den 10 mars föddes vår lilla Sigrid. 2990 kg och 45 cm lång. Eftersom hon var beräknad till den 30 mars så gick allt väldigt fort och varken mamma eller pappa hann förbereda sig. Åkte in till BB utan en enda grej. Kändes lite pinsamt men det löste ju sig det också. Första dagarna gick i en väldans fart och eftersom jag blev snittad så var jag som en sombie de första dagarna. Men sen längtade jag bara hem.
Efter att ha varit hemma ett tag och hunnit komma in i de nya rutinerna känns allt helt underbart och vi njuter av våran lilla nya familjemedlem. Det är en otrolig lycka att bara sitta och med lillan i knät och bara titta på henne. Sen måste man ju scrappa lite i mellan varven. Har hunnit göra två sidor.


/Kristina

Oj så skoj

Kategori: Allmänt

Igår var jag på Vätterscrappen i Tenhult. Stort tack till söta Angelica som fixade så att det blev en underbar dag. När jag kom hem hade jag så ont i kroppen att jag bara däckade i soffan och kom inte upp men det var det helt klart värt. Fick massa nya ideer så nu är jag så sugen på att sätta igång och pyssla. Igår fick jag inte gjort något utan "minglade" mest omkring men nu ska jag sätta mig och färglägga lite motiv.

/Kristina

v. 35

Kategori: Allmänt

Nu har det gått 35 veckor. De sista har dock gått i snigelfart. Men den som väntar på nåt gott...


Har försökt att hitta på lite på dagarna så att det ska gå lite fortare. En del pyssel har det blivit. Nu laddar jag inför morgondagens Vätterscrap i Tenhult. Så roligt. Ska bli kul att träffa alla härliga pysslare och hitta lite ny inspiration.

/Kristina

2 Lo

Kategori: Allmänt

Har varit lite kreativ på pysselfronten det senaste. Det har blivit en del scrappat. Det är så roligt när man kommer igång.


Förresten ni har väl inte missat Vätterscrappen som Hildas Rum anordnar i Tenhult på lördag. Ska bli så kul. Det kan man ju bara inte missa.

/Kristina